Veiligheidsdemonstraties

Ben jij heel veilig op Koningsdag 2017?

Ben Heel Veilig is een samenwerkingsverband tussen Leef! Reanimatie Opleidingen en Bsafe.nl en bestaat nu 2 jaar. Hilko Noltes en Dirk Jan de Boer zijn gestart met aan aanbieden van veiligheidstrainingen uit liefde voor het vak als ambulance hulpverlener en brandweerman. In hun BHV-trainingen staat plezier, kwaliteit en maatwerk voor de cursisten centraal.

Zij vinden het ook voor kinderen heel belangrijk dat ze leren omgaan met het voorkomen van ongevallen, maar ook hoe ze moeten handelen als er wel iets misgaat. Op Koningsdag 2017 geven ze kinderen graag de mogelijkheid om zelf actief als hulpverlener op te treden.

Kinderen kunnen op speelse wijze kennis maken met verlenen van hulp. Kinderen vanaf groep 4 kunnen voor € 1,- per persoon enkele handelingen oefenen:
– Verbanden leggen
– Schminken van verwondingen
– 112 melding doen met een portofoon
– Drukken op een echte reanimatiepop
– Brand blussen met een echte brandblusser
– Vuur doven in een pan d.m.v. een deksel

Ook worden er door Hilko en Dirk Jan verwondingen geschminkt. De kinderen worden voor hun inzet beloond met een cadeautje. Tevens zullen zij ieder uur een demonstratie geven van de explosie van een spuitbus. U vindt Ben Heel Veilig op Koningsdag op het Binnenhof van 10.00 tot 13.00 uur.
Voor meer informatie: www.benheelveilig.nl of facebook/benheelveilig.