Kroepin

Als Oranjevereniging zijn wij ontzettend verheugd dat wij een topband hebben weten te boeken voor onze feestavond op vrijdag.

De band Kroepin!

Graag stellen we de bandleden aan je voor:

• Ylse Bolink, lead-zang
  • Jorn Beld, toetsen/lead-zang
  • Ruben Hanevelt, gitaar/zang/accordeon
  • Rutger Ossewaarde, gitaar/zang/ mondharmonica
  • Boaz Schuppert, basgitaar
  • Jordi Scheperboer, drums

Sinds 2005 timmeren deze rasmuzikanten al hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot één van de vetste bands uit het oosten des lands. De vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Met meeslepende medley’s en verrassende mashups laten ze een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. Deze energieke band heeft het allemaal. Door de special effects zoals CO2 & confetti kanonnen kan elk feest tot een nóg hoger level getild worden! Met honderden optredens in de benen, zit het feest maken hen in de genen.

Zorg dat je erbij bent in de feesttent op het Binnenhof in Wierden op vrijdag 24 april!