Concert “Vier de vrijheid”

Vanuit de Stichting Vier de Vrijheid wordt er nog een feestavond gehouden in de feesttent van uw Oranjevereniging. Wij vinden het geweldig dat wij dit jaar zo veel activiteiten in het kader van Vier de Vrijheid bij ons mogen herbergen. Vrijheid, juist nu, moeten wij blijven vieren!

Na de vele interessante activiteiten vanuit het thema Vier de Vrijheid zal er een geweldige afsluiting zijn met een concert met de enige echte BigBand van Wierden; de Wierden Night Live BigBand! Het wordt een muzikale topavond, waarbij de sfeer van vrijheid en saamhorigheid de insteek zal zijn. Lekker springen en swingen op hits, met een knipoog naar het verleden.

De entreeprijs zal laagdrempelig zijn (is bij het ter perse gaan van dit nog niet bekend).

Dus kom naar het “Concert Vier de Vrijheid” en beleef een sfeervolle en spetterende muzikale show. We zien u graag op 30 april!