Concert Harmonie Wierden & Harmonie Sint-Jan

Jaarlijkse samenkomst kerken van Wierden in tent Oranjefeest!

Op zaterdag 22 april zal vanaf 19:30 uur een concert worden verzorgd door de muziekverenigingen Harmonie Wierden en Harmonie Sint-Jan.
In de tent op het Binnenhof wordt een repertoire van afwisselende muziek gespeeld; bekend voor jong en oud.
Voor deze gelegenheid worden de B-orkesten van beide verenigingen samengevoegd tot 1 groot orkest van enthousiaste jonge musici!
Helemaal uniek is het niet, want al vele jaren is deze samenwerking een succes op de Wiezo-zaterdag en in het programma van Kunsten op Straat dat jaarlijks in september wordt gehouden. Wij zijn blij dat deze fantastische muzikanten ook onderdeel uitmaken van het programma rond Koningsdag dit jaar.

Kom op 22 april genieten van de muzikale jeugd van Wierden tijdens het concert. Het begint om 19:30 uur. Toegang is gratis!