Aubade

Traditioneel begint Koningsdag om 9.00 met de Aubade ter ere van de verjaardag van onze Koning.

Op het bordes bij het gemeentehuis is dit jaar voor de eerste keer de aubade live in handen van onze Burgemeester Tigchelaar. We hebben er door de pandemie 2 jaar op moeten wachten en gelukkig hebben we ondertussen een online aubade kunnen houden, maar dat haalt het natuurlijk niet bij een openbare aubade bij het gemeentehuis.

De leden van Scouting Llanos zijn present om de vlag te hijsen en De Harmonie Wierden zorgt ook dit jaar weer voor de muzikale ondersteuning.

De Harmonie Wierden heeft inmiddels haar 100-jarig bestaan gevierd. Een prachtige mijlpaal waar wij als Oranjevereniging Wierden de leden en het bestuur van de Harmonie Wierden alsnog van harte mee feliciteren.

We zien u graag op 27 april om 9.00 bij het bordes van ons gemeentehuis.