Andrews Sisters

Seniorenmiddag (maar ook leuk als je nog geen 65+ bent)

Op zaterdagmiddag 23 april wordt door de Oranjevereniging een gevarieerde middag georganiseerd voor de oudere Wierdenaar. Maar zeker ook erg leuk voor de wat minder oude Wierdenaar! Iedereen is van harte welkom.

De middag begint om 15.00 met een optreden van de ‘The Andrews Sisters’

De sprankelende formatie Double2 Singers hebben een geweldige show in petto als The Andrews Sisters om de bezoekers mee te nemen naar 77 jaar geleden. Ingrid, Marian, Ingrid en Myrna zingen liedjes als: Bei mir bist du schön, We’ll meet again en Boogie Woogie Bugle Boy. Zij zijn zeer veelzijdig en gaan met draadloze microfoons door het publiek zodat er veel interactie is. Ze vinden het heerlijk om weer te mogen optreden en kijken er naar uit om naar Wierden te komen.

Zoals u van ons gewend bent, is de entree gratis. Indien nodig staat de kachel aan en wij hopen u te mogen begroeten in onze feesttent op het Binnenhof.